Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Zdroj
Věstník veřejných zakázek
Zadavatel
ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a.s.
Odvětví
Právní, poradenské a jiné komerční služby
Datum zveřejnění
18. září 2009
Cena (Kč bez DPH)
1 000 000 ,- Kč
Dodavatel
Vysoká škola chemicko-technolocká
Druh řízení
Otevřené
Počet nabídek
1
Podpořeno EU
Popis

Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Projekt bude realizován s podporou PRV, v rámci podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství, kódu 001 Spolupráce na vývoji nových technologií zpracování zemědělských produktů a přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a kódu 002 Spolupráce na vývoji nových produktů, včetně jejich finální úpravy a designu.

Informace od návštěvníků

Vyšel o zakázce článek?
Jsou vedené údaje špatně?
Přidejte k zakázce odkaz nebo informaci.