Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků
- Zdroj
- Věstník veřejných zakázek
- Zadavatel
- ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a.s.
- Odvětví
- Právní, poradenské a jiné komerční služby
- Datum zveřejnění
- 18. září 2009
- Cena (Kč bez DPH)
- 1 000 000 ,- Kč
- Dodavatel
- Vysoká škola chemicko-technolocká
- Druh řízení
- Otevřené
- Počet nabídek
- 1
- Podpořeno EU
- Popis
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Projekt bude realizován s podporou PRV, v rámci podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství, kódu 001 Spolupráce na vývoji nových technologií zpracování zemědělských produktů a přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a kódu 002 Spolupráce na vývoji nových produktů, včetně jejich finální úpravy a designu.
Informace od návštěvníků
Vyšel o zakázce článek?
Jsou vedené údaje špatně?
Přidejte k zakázce odkaz nebo informaci.
Jsou vedené údaje špatně?
Přidejte k zakázce odkaz nebo informaci.